• screen 1

  Servicii
  oferite

  S.C ALL DEKO S.R.L. a luat fiinta in anul 2003 si are ca obiect de activitate furnizarea de tamplarie PVC marca Rehau, tamplarie de aluminiu, tamplarie lemn stratificat marca Bio, usi de garaj...

  Vezi detalii...

 • screen 2

  Tamplarie
  PVC

  Tamplaria PVC se poate realiza intr-o varietate de culori alb, colorate, imitatie lemn, si poate fi cu trei, patru, cinci sau sase camere de izolare, tratate antistatic.

  Vezi detalii...

 • screen 3

  Date
  contact

  S.C. All Deko S.R.L.
  Suceava - Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 6, Pavilion C Tel: 0741.097.006

  Vezi detalii...

Glafuri

Glafurile confera o eleganta aparte sistemului ales de dumneavoastra. Glafurile pot fi de interior sau exterioar. Glafurile interioare au rol estetic, se monteaza usor , sunt rezistente la temperaturi ridicate

Vezi detalii...

Usi de garaj

Usile sectionale se produc dupa cerintele clientului si la dimensiunile solicitate de catre acesta. Datorita abordarii flexibile in ceea ce priveste producerea acestor usi, ele pot fi utilizate:.

Vezi detalii...

Jaluzele

Jaluzelele au reprezentat dintodeauna cea mai buna alegere pentru controlul luminozitatii unei incaperi deasemeni constituie un element decorativ foarte important. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Vezi detalii...

Meniu

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Formular de contact

Nume

E-mail

MesajContact

0741.097.006
alldekosuceava@yahoo.com

 

Localizare - Google Maps


View All Deko in a larger map

Accesorii

Glafuri

 

Glafurile confera o eleganta aparte sistemului ales de dumneavoastra. Glafurile pot fi de interior sau exterioar.
Glafurile interioare au rol estetic, se monteaza usor , sunt rezistente la temperaturi ridicate, zgarieturi au si rol functional, de protectie a peretelui. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori, imitatii de marmura, nuante de lemn etc.

Cele de exterior sunt prelucrate din aluminiu de cea mai buna calitate, au rezistenta la factorii de mediu deoarece sunt facute din aluminiu, deci nu ruginesc se gasesc in diferite culori care se potrivesc foarte bine cu tamplaria dumneavoastra. Suprafetele laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

Jaluzele verticale

Jaluzelele  au reprezentat dintodeauna cea mai buna alegere pentru controlul luminozitatii unei incaperi deasemeni constituie un element decorativ foarte important. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori şi modele, astfel  reusim sa  satisfacem toate gusturile şi cerintele estetice necesare decorarii unei locuinte sau a unui birou.

Prin parteneriat cu  ALEXIANA GROUP® va oferim 146 culori pentru jaluzelele verticale. Materia prima pe care o folosim in procesul de productie este de cea mai buna calitate disponibila pe piata din Europa, avand provenienta: SPANIA (poliester) si FRANTA (fibra de sticla). Jaluzelele verticale asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa. De asemenea, daca doriti sa va ascundeti de privirile curioase ale vecinilor, jaluzelele verticale au un rol semnificativ in protejarea intimitatii dumneavoastra si a familiei.
Preturile jaluzelelor sunt printre cele mai bune din Romania.

Jaluzele orizontale

Jaluzelele din aluminiu produse de ALEXIANA GROUP® reprezinta solutia la indemana pentru ferestrele oricarei locuinte. Indiferent daca doriti umbra sau intimitate, jaluzelele noastre reprezinta un accesoriu important, cu o nota in plus de eleganta pentru casa dumneavoastra,

Gama variata de culori (peste 80 la numar) este menita sa asigure un ambient placut in camera unde sunt utilizate, astfel incat puteti realiza usor un echilibru cromatic intre jaluzelele orizontale si peretii camerei.


Lamelele sunt din aluminiu eloxat, vopsit in camp electrostatic, cu latimea de 25 mm si grosimea de 0,21 mm. Garnisa este din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic si este disponibila in culori similare cu lamelele. De asemenea, snurul si scaritele sunt in culorile lamelelor.
Ca accesorii optionale puteti alege profilul de mascare, in culorile alb sau maro inchis, sau cleme de fixare in partea inferioara. Folosirea garnisei de mascare poate fi facuta in cazul in care jaluzeaua se monteaza intre baghetele geamului ("pe sticla") sau atunci cand se monteaza pe cantul glafului.

Plase antiinsecte

Folosirea plaselor rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte
Carcasa plaselor antiinsecte este din aluminiu, disponibila in culorile standard: alb si maro inchis.
Armatura plasei este din fibra de sticla

Plasele antiinsecte se monteaza în tamplaria geamului sau in interiorul ruloului exterior şi sunt disponibile într-o varietate de culori (pentru a nu face discrepanţă între culoarea tamplariei şi plasa). Modelele disponibile sunt: sistem fix, sistem rulou orizontal şi rulou vertical.

Montajul se poate realiza:
- cu banda autoadeziva;
- cu prinderi "L";
- cu holzsuruburi.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player