• screen 1

  Servicii
  oferite

  S.C ALL DEKO S.R.L. a luat fiinta in anul 2003 si are ca obiect de activitate furnizarea de tamplarie PVC marca Rehau, tamplarie de aluminiu, tamplarie lemn stratificat marca Bio, usi de garaj...

  Vezi detalii...

 • screen 2

  Tamplarie
  PVC

  Tamplaria PVC se poate realiza intr-o varietate de culori alb, colorate, imitatie lemn, si poate fi cu trei, patru, cinci sau sase camere de izolare, tratate antistatic.

  Vezi detalii...

 • screen 3

  Date
  contact

  S.C. All Deko S.R.L.
  Suceava - Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 6, Pavilion C Tel: 0741.097.006

  Vezi detalii...

Glafuri

Glafurile confera o eleganta aparte sistemului ales de dumneavoastra. Glafurile pot fi de interior sau exterioar. Glafurile interioare au rol estetic, se monteaza usor , sunt rezistente la temperaturi ridicate

Vezi detalii...

Usi de garaj

Usile sectionale se produc dupa cerintele clientului si la dimensiunile solicitate de catre acesta. Datorita abordarii flexibile in ceea ce priveste producerea acestor usi, ele pot fi utilizate:.

Vezi detalii...

Jaluzele

Jaluzelele au reprezentat dintodeauna cea mai buna alegere pentru controlul luminozitatii unei incaperi deasemeni constituie un element decorativ foarte important. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Vezi detalii...

Meniu

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Formular de contact

Nume

E-mail

Mesaj



Contact

0741.097.006
alldekosuceava@yahoo.com

 

Localizare - Google Maps


View All Deko in a larger map

Glafuri

 

Glafurile confera o eleganta aparte sistemului ales de dumneavoastra. Glafurile pot fi de interior sau exterioar.
Glafurile interioare au rol estetic, se monteaza usor , sunt rezistente la temperaturi ridicate, zgarieturi au si rol functional, de protectie a peretelui. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori, imitatii de marmura, nuante de lemn etc.

Cele de exterior sunt prelucrate din aluminiu de cea mai buna calitate, au rezistenta la factorii de mediu deoarece sunt facute din aluminiu, deci nu ruginesc se gasesc in diferite culori care se potrivesc foarte bine cu tamplaria dumneavoastra. Suprafetele laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

 

Feronerie BKS

img

Feronerie produsa de BKS GmbH cum ar fi: broaste, cilindri si sisteme de chei master, se face in fabrici moderne, ce au mai mult de 100 de ani de experienta, cunostinte tehnice si produse de calitate inalta.

 

+ Vezi detalii...

Feronerie G-U GmbH

img

Feroneria este produsa de grupul de firme Gretsch-Unitas (G.U.), unde gasim o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi, feronerie cunoscuta pentru functionarea impecabila si confortul in

 

+ Vezi detalii...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paneluri

img

Panelurile comercializate sunt produse de firma Prima Panel este marca comerciala care se identifica cu panelurile din PVC pentru usi. Marca ce si-a castigat renumele in toata tara prin calitatea si diversitatea produselor sale. Prin varietatea de modele si culori - alb, stejar

+ Vezi detalii...

Profile Rehau

img

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO® puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor.

 

+ Vezi detalii...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player